Μικρές Παρεμβάσεις...

Ο Isaac Cordal είναι ένας Ισπανός καλλιτέχνης που δημιουργεί τα δικά του έργα από το 1999. Η Συνεχή σειρά του με τίτλο «Cement Eclipses»άρχισε στη σχολή καλών τεχνών το 2002, αλλά δεν είχε ξεκινήσει τη τοποθέτηση τους στους δρόμους μέχρι το 2006, με το πρώτο κομμάτι του να το τοποθετεί στην πόλη του Vigo, στην Ισπανία.

Ο Cordal δημιουργεί τα μικροσκοπικά γλυπτά στο διαμέρισμα – studio του. Τα έχει τοποθετήσει σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ευρώπη, όπως  Λονδίνο, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Μιλάνο, Βερολίνο και τις Βρυξέλλες. "Μικρές παρεμβάσεις στις μεγάλες πόλεις," είναι το πώς Cordal χαρακτηρίζει το έργο του «Cement Eclipses»

Σε μια συνέντευξη του ο Cordal εξηγεί:

«Το βλέμμα μας είναι τόσο δυνατά επικεντρωμένο σε όμορφα, μεγάλα πράγματα, ενώ η πόλη περιέχει επίσης τις ζώνες που έχουν τη δυνατότητα να είναι όμορφές, ή που ήταν πραγματικά όμορφες στο παρελθόν τις οποίες παραβλέπουμε. Το βρίσκω πραγματικά  ενδιαφέρον να αρχίσετε να ψάχνετε για αυτά τα σημεία και μέσω  και μέσω μικρής κλίμακας παρεμβάσεις να αναπτύξουμε ένα διαφορετικό τρόπο θεώρησης της συμπεριφοράς μας ως κοινωνικό σύνολο."