Η επανάσταση των… παπουτσιών.

Και μη μου πεις δεν θυμάσαι τα πρώτα Air Max. Μη σου πω ήταν η πρώτη μορφή ήπιου «ρατσισμού» που είχες βιώσει. Όλη η τάξη, με πρωτοπόρους τα πιο ψαγμένα αγόρια, ξαφνικά γέμισαν την αυλή του σχολείου με διάφανες, αέρινες σόλες.

Η επανάσταση ξεκίνησε με την πρώτη εμφάνιση της τεχνολογίας Nike Air ως σύστημα που απορροφά τους κραδασμούς.

Ο θρυλικός σχεδιαστής της Nike, Tinker Hatfield, άλλαξε για πάντα τη σχεδίαση των sneakers ξανα-ανακαλύπτοντας τον κόσμο με την ορατή αερόσολα. Κι έγινε μόδα. Παράλληλα ανέπτυξε μία νέα φιλοσοφία για τον τρόπο με τον οποίο η Nike προσεγγίζει την καινοτομία: οι καινοτόμες ιδέες πρέπει να μιλάνε από μόνες τους. Μία από αυτές, το Nike Air Max, έμελλε να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην εξέλιξη και την ιστορία των sneakers, αφού φορέθηκε και αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο.

Φέτος την Άνοιξη, η Nike γιορτάζει τη γέννηση του θρυλικού Air Max με το “AIR MAX DAY MARCH 26. WEAR YOUR AIR” που θα τρέξει ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο.

 

Η επικοινωνία που ξεκινάει σήμερα.. με ένα εξαιρετικό video και θα κορυφωθεί στις 26 Μαρτίου όπου οι απανταχού Air Max lovers θα κληθούν να μοιραστούν το δικό τους ζευγάρι με όλο τον κόσμο!

Μπορείς κι εσύ να φορέσεις το δικό σου ζευγάρι και να το μοιραστείς με όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας το #AIRMAX