Φιλοσοφία

Το κβάντο (quantum) στην φυσική ορίζεται ως «μια αδιάστατη μονάδα ποσότητας», δηλαδή η μικρότερη δυνατή ποσότητα ύλης ή ενέργειας που μπορεί να βρεθεί στη φύση. Παρόλο λοιπόν που τα κβάντα είναι θεωρητικά μικρά, τα πάντα αποτελούνται από αυτά. Παρομοίως και οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις παρόλο το μικρό τους μέγεθος, αποτελούν την κινητήρια δύναμη της αγοράς.

Εμείς στην Quantum Business & IT Solutions επιλέξαμε αυτήν την ονομασία αναγνωρίζοντας τον καίριο ρόλο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Είμαστε εδώ για να σταθούμε δίπλα σας και να βοηθήσουμε στη μείωση του λειτουργικού κόστους, την αύξηση της παραγωγικότητας αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησή σας καθώς και να σας υποστηρίξουμε με ποιοτικές υπηρεσίες αλλά και προϊόντα/λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα σας.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα μικρών εταιριών που εκμεταλλευόμενες σωστά τις ευκαιρίες και «διαβάζοντας» τις ανάγκες της αγοράς κατάφεραν όχι μόνο να μεγαλουργήσουν αλλά και να επηρεάσουν τον τρόπο που ο σημερινός κόσμος δουλεύει, διασκεδάζει, ζει… Παραδείγματος χάριν από δυο γκαράζ γύρω στο 1970 δημιουργήθηκαν η Microsoft και η Macintosh (σημερινή Apple), ενώ από μια εταιρία παραγωγής χάρτινων καρτών γύρω στο 1974 δημιουργήθηκε η σημερινή Nintendo ενώ ακόμα παλιότερα ο Edward, ιδιοκτήτης μιας καφετέριας στο λιμάνι του Λονδίνου παρατήρησε ότι η αγορά είχε ανάγκη από ένα ασφαλιστικό φορέα για τα εμπορεύματα που διακινούνταν στα καράβια και έτσι το 1681 ο Edward Lloyd αποφάσισε να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες με αποτέλεσμα την σημερινή Lloyd's of London.

Τα παραπάνω παραδείγματα καταδεικνύουν τις απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης των μικρών επιχειρήσεων. Η ομάδα της Quantum Business & IT Solutions είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αναδείξετε τις δυνατότητες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της δικής σας επιχείρησης.

Subscribe to Quantum Business & IT Solutions RSS